Skip to content
Inspiráció és Kapcsolatok 10 részes női üzleti sorozat
Inspiráció és Kapcsolatok 10 részes női üzleti sorozat

STARTOLJ VELÜNK!

Az idei évre sok újdonságot tartogatunk a számotokra!

Az üzleti közösségek és rendezvények vállalkozóként kiemelkedő lehetőséget kínálnak a kapcsolatok építésére és tapasztalatok cseréjére. Az ilyen eseményeken való részvétel lehetővé teszi a tudás bővítését, inspiráció merítését más sikeres vállalkozóktól, és egyben olyan hálózatot teremt, amely segíti az üzleti növekedést. Az INSPIRÁCIÓ és KAPCSOLATOK 10 részes női üzleti rendezvénysorozatunk ezt támogatja. 

2

Az egyesület célja közösségépítő, tudásátadó programok szervezése, induló vagy már működő, de elakadással küzdő vállalkozások női vezetőinek fejlesztése, illetve a vállalkozások innovációs folyamatának támogatása.

A programsorozat interaktív előadás, tréning, csoportos coaching módszereit kombináltan alkalmazza.

KEREKasztal

Miben rejlik a siker kulcsa, van-e biztos recept? Meghívott vendégeink saját tapasztalataikat mutatják be, mesélik el sikereiket (esetleges kudarcaikat, amiből felálltak) a közel 30 résztvevőnek. A rendezvényen szakmai tudásátadásra és tapasztalatok bemutatására is sor kerül. Az eseményen 2 szakmai előadó és 2 helyi vállalkozó tapasztalatait, történetét ismerhetjük meg.

 

Események:

 • 2024.01.30. 9:00-12:00
  Téma: Mire készülhetünk 2024-ben? avagy Tudatos tervezés a Balatonnál
  Szakmai előadónk Csatos Erika pénzügyi tanácsadó, Álomjövő alapítója, Koronaczai Rita business coach, tréner. Kerekasztal beszélgetés vendégei Kiss Evelin és Szo Katalin.
  Regisztráció ITT
 • 2024. október (pontos dátum később)
  Téma: Szezonalitás áthidalása Balaton környéki vállalkozók kihívásai és alternatív válaszok

Inspiráló

A 3 tréning lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalkozáshoz, vezetéshez, vállalkozói léthez szorosan kapcsolódó 1-1 témában elmélyüljenek a résztvevők szakember segítségével. A pandémia után még jobban megnőtt a beköltöző, leköltöző szakemberek száma, akik korábban megszerzett szaktudásukra építve egyéni vállalkozást indítanak a térségben. Azonban az alkalmazottból vállalkozóvá válás útja nem mindig egyszerű. A kiscsoportos 15-17 fő részvételével megvalósuló program lehetőséget teremt a közvetlenebb kapcsolatépítésre és tudásbővítésre is. Meghívott szakembereink az adott témában jártas, több éves tapasztalattal rendelkező szakértők.

Események:

 • 2024.03.06. 9:00-12:00
  Téma: Önismeret, önmegvalósítás
  Regisztráció: ITT
 • 2024. 05. (pontos dátum később)
  Téma: Marketingkommunikáció
 • 2024.09. (pontos dátum később)
  Téma: Kiszámítható pénzügyek

Megoldás-műhely

A Megoldás-műhely rendezvényre olyan résztvevők jelentkezését várjuk, akik a tevékenységüket hivatalosan az elmúlt egy évben kezdték meg, vagy saját bevallásuk szerint vállalkozásuk elakadt. A rendezvény célja, hogy hónapról hónapra egy kiválasztott helyi vállalkozót támogassunk az elakadásban. Az eseményen egy (pályázat útján kiválasztott, online kérdőív kitöltése szükséges) vállalkozó meséli el történetét, sikereit és elakadását. Egy facilitátor segítségével a résztvevő másik 9 vállalkozó nyitottsággal, elfogadással és saját tapasztalataival támogatja őt. A résztvevők egymástól is tanulnak, inspirálódnak. A 10 résztvevő a regisztrációs űrlapon tud jelentkezni az eseményre.

Események:

 • 2024.02.27. 9:00-11:00
  Regisztráció: ITT
 • 2024. 04. (pontos dátum később)
 • 2024.06. (pontos dátum később)
 • 2024.11. (pontos dátum később)
 • 2024.12. (pontos dátum később)

Ha mindig szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre:

3

Az innovációt, újítást a közösségépítésben látjuk. Vagyis olyan kapcsolati hálót hozunk létre, amire kezdő vagy már érett vállalkozó is támaszkodhat. Egyesületünk munkájának segítségével sokan találnak biztonsági hálóra, ahol versengés nélkül kapcsolódhatnak.

Az Inspiráció és Kapcsolatok 10 részes üzleti sorozat a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület – A Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Érték és Minőség közösségi marketing programjának célcsoport-specifikus közösségépítő és tehetséggondozó alprogram fejlesztése című felhívás alapján BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület szervezésében valósul meg. Támogatási kérelem iratazonosítója: 3454081131 Projekt megnevezése: Egyéni fejlődés a BENT közösség támogatásával / Tematikus vállalkozásfejlesztési, közösségépítő és célcsoport-specifikus programsorozat

Logók