Skip to content
288103038_5317741198306462_5484535193058691614_n

Az egyedülálló tanulási fesztivál képlete egyszerű: 

NYITOTT, FEJLŐDNI VÁGYÓ EMBEREK ➕ ÉRDEKES TÉMÁK ➕ ÁRNYAS FÁK, LIGET, PARK ➡️ STREET TRAINING 
 
 Budapest után először Balatonalmádiban, majd pedig Debrecenben is megvalósuló tanulási mozgalmat a Street Training-et a Flow Alapítvány 2018-ban indította útjára. 
2022. július 9-ére 20 szakavatott, tapasztalt tréner izgalmas témákkal készül inspiráló környzetben Balatonalmádiban a Mólónál. Kitoljuk a flipchartokat a Mólóhoz, felparcellázzuk a rétet-ligetet, és a tizenkettő mezőn párhuzamosan másfél órás minitréningeket tartunk a legkülönbözőbb témákban! 
Válassz egy érdekes témát, együtt járjuk körbe, gyűjtsünk példákat, aztán megbeszéljük: mit csináltunk, és mit tudunk mindebből megtanulni magunkról, egymásról, a világról. 
 
📝 A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött! https://streettraining.hu/balaton-balatonalmadi-2022 
A gyerekeknek (5 éves kortól) külön foglalkozás 🎨 lesz, amíg anya/apa feltöltődnek. 
Az esemény végén pedig közös zenélésre, dzsemborira 🥁 várunk mindenkit! Az örömzenélést a Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja biztosítja majd. 
 
A 20 fejlesztő szakember (tréner, coach, pszichológus), 21 programja között biztos megtalálod a neked megfelelőt! 
Gyere és tarts velünk: 
✅ 1,5 órás minitréningek válogatott trénerek vezetésével 
✅ 12 mezőn maximum 18 fős csoportok 
✅ 2 idősávban (14:00-15:30-ig, valamint 16:00-17:30-ig) számtalan izgalmas téma 
 
Olyan témák közül választhatsz mint például önbizalom építése, meditáció a mindennapokban, kommunikáció fejlesztése, sikeres vezetővé válás, stresszkezelés, kreatív írás, karrier coaching, konfliktuskezelés, időmenedzsment, vágyak és szükségletek megélése stb. 
 
📝 A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött! https://streettraining.hu/balaton-balatonalmadi-2022 
 
Gyere el, és tanulj kiváló trénerektől Balatonalmádiban a mólónál a Balatonhoz közel az árnyas fák alatt! A Street Training egy izgalmas kaland, ne hagyd ki! Ha esetleg nem tudod megoldani, hogy egyedül gyere, hanem a gyermeke(i)d is veled lesz(nek), semmi gond! 
Idén foglalkoztató szigettel várjuk a kisebb vendégeinket (5-13 éves korig). Gyertek el együtt! 
 
Kérjük, ne felejtsétek, hogy a részvétel INGYENES, de 📝 regisztrációhoz kötött, részletekért kattints ide: https://streettraining.hu/balaton-balatonalmadi-2022 
 
Mit hozz magaddal? 
🔹 párnát vagy plédet, esetleg polifoamot, hogy kényelmesebb legyen a földön ülni, reméljük napos idő lesz, erre készülj, jól – jöhet a sapka, a szalmakalap, ami a nap ellen véd 
🔹 hozz magaddal vizet (a kulacsod a helyszínen újratöltheted majd az ivókútnál), 
🔹 csemegét, szendvicset, ropogtatnivalót, ha megéheznél. Balatonalmádi Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló rendezvény. 
 
#streettrainingbalaton2022