Skip to content
Save the date - Empowerher Balaton konferencia
Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Ipar kamara

Az első EmpowerHER Balaton konferencia sikeresen zajlott le Zánkán, melynek a Kisbirtok Kultbázis adott otthont szeptember 29-30-án. A két nap telis-tele volt inspirációval, értékes kapcsolódással, közös fejlődéssel és tudásmegosztással.

Az esemény lehetőséget teremtett női vállalkozóknak és vezetőknek, hogy szakmai kapcsolatokat építsenek, fejlesszék készségeiket és megismerjék a vállalkózói lét megannyi kihívását és sikerét. A szakmai kerekasztal beszélgetések és workshopok olyan fontos témákat érintettek, mint a:

Családban marad: A családi vállalkozások generációsdilemmái és a sikeres folytonosság kihívásai.

Realitás és Kreativitás: Hogyan tudjuk egyensúlyba hozni a realitást és a kreativitást a vállalkozásban?

Együtt vagy egyedül: Az összefogás és a szóló út dilemmája a vállalkozói életben.

Úttörő ötletek: Az innováció és a piacra lépés művészete a vállalkozói világban.

Etikus vállalkozás: Hogyan építsünk és működtessünk vállalkozást etikus és fenntartható módon?

Üzlet és generációk: A generációk közötti együttműködés és a vezetői stílusok változásai a vállalkozásokban.

A helyi szakemberek és kiemelkedő vezetők inspiráló előadásai és tapasztalataik hatalmas lendületet adtak minden résztvevőnek, melyet a ránk zúduló, pozitív visszajelzések is alátámasztottak. Mind a meghívott vendégek, mind pedig a rendezvényre érkezők a régiót formáló, üzleti szempontból is kiemelkedő, zömmel helyi, nők voltak.

Az “empower” kifejezés mély értelme tükrözte az esemény szellemiségét: erőt, önbizalmat és támogatást adni egymásnak, hogy kontrollálhassuk saját életünket és tovább fejleszthessük vállalkozásainkat.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a tettekben vagy anyagiakban megnyilvánuló  hozzájárulást! Mi már izgatottan készülünk a jövő évi konferenciára, melynek a dátumát már tudjuk, helyszínét még keressük.

Minden jót kívánunk és köszönjük, hogy ilyen hatalmas szeretettel fogadtátok az első EmpowerHer Balaton konferenciát!

BENT Szakmai Közösség tagjai

BENT Szakmai Közösség tagjai
előadók - Empowerher balaton 2023
Támogatók - Empowerher Balaton

Szeretnénk felhívni jövőbeli támogatóink figyelmét a közelgő 2024-es EmpowerHER Balaton konferenciára, melyet izgalommal és lelkesedéssel tervezünk. A 2023-as év sikereinek fényében szeretnénk meghívni Önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és támogassák eseményünket!

Szponzorációs csomagjainkat a gombra kattintva tekinthetik meg.

Helka Marketing Empowerher Balaton marketing ügynökség

Részletes program .pdf fájlban.
Bent Szakmai Közösség Tagjai - Nagyné Czuri Eszter, Kolozsvári Zsuzsi, Maár-Kocsis Magda
Bent Szakmai közösség logója

Helyszín: 8251 Zánka, Rákóczi utca 15.

KAPCSOLAT

Szervezők: Bent Szakmai közösség   /  info@bentbalaton.hu

Amennyiben Ön is egy olyan céget képvisel, amely értékeli a kapcsolatépítést, inspirációt, és fontosnak tartja a fenntarthatóságot és társadalmi felelősségvállalást, akkor a EmpowerHER Balaton rendezvény sponzorációjával lehetőséget kap arra, hogy csatlakozzon egy exkluzív közösséghez, ahol a női vállalkozók ereje és a balatoni régió fejlődése találkozik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szponzoráció: Bent Szakmai közösség   / info@bentbalaton.hu    / Kolozsvári Zsuzsi   /   Tel. +36 30 597 00 67

Az EmpowerHER üzleti konferencia szakmai tartalmát tekintve úttörőnek számít térségünkben. Újdonság a BENT által szervezett események között is, hiszen eddig ekkora létszámú rendezvényt még nem szerveztünk. Szakmai csapatunk több éves tapasztalatának köszönhetően a szervezés nem akadály, viszont az általunk megcélzott minőség biztosításához szükségünk van további támogatásra is, ezért hoztuk létre a támogatói jegyet, valamint a kiemelt sponzori lehetőséget, mely a 2024-ben megrendezésre kerülő konferencia lebonyolítását fedezi.

3