Skip to content

SwitchPRO

Sziasztok Vállalkozók!   A Switch – üzleti reggeli sorozat egész évben vár hasznos tartalmakkal, kapcsolódási lehetőségekkel. A környék egyetlen vállalkozói és startupper networking egész évet felölelő rendszeres eseménye. Az éves programot itt találod: https://bentbalaton.hu/switch-uzleti-reggeli/

A negyedévente megrendezésre kerülő PRO eseményen egy meghívott szakértővel bővülünk.

 Milyen készségek és tudás szükséges a gyorsan változó gazdasági környezetben?

Szeptember 13-án 9 órakor Veszprémben a Fricska étteremlakásban a SwitchPRO témája “Alkalmazkodás a változásokhoz, avagy élethosszig tartó tanulás”, házigazda Tardi Hajnalka, angol nyelvi oktató, angol gyerekfoglalkozások vezetője, meghívott vendégünk Darabos Györgyi, tanulásmódszertan tanácsadó, a “Kék Madár” személyközpontú pedagógiai program egyik megalkotója, az egykori Balatoni Tankör szakmai vezetője, oktatója.

Az eseményen egy-egy szakmai bevezető után véletlenszerűen kerülnek össze kisebb csapatok és így lesz lehetőség bemutatkozni, kapcsolódási lehetőséget találni, vagy csak beszélgetni. A résztvevők számától függően egy alkalommal akár 10-15 vállalkozóval, szakmai vezetővel, hasonló érdeklődésű résztvevővel is kapcsolatba tudsz lépni.


 Az esemény ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött!

📝Regisztrációs link: https://bentbalaton.hu/regisztracio/

Az esemény értéke 10.000,- Ft, azonban Input Program és a BENT együttműködése, közös szakmai munkánk révén az esemény térítésmentes 2022-ben!

Még nem hallottál az INPUT programról? Vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos hasznos szolgáltatásokkal várnak Téged is. Az INPUT Program célja, hogy komplex szolgáltatási portfóliója, szakértő kollégái és széles hazai és nemzetközi kapcsolati hálója révén hozzájáruljon a magyarországi IKT startup ökoszisztéma fejlődéséhez Minden további hasznos információ: www.inputprogram.com


Miért érdemes velünk tartani?
 📍 hasznos szakmai tudásmegosztás,
 📍 bemutatkozási alkalom,
 📍 üzleti partnerek megtalálása,
 📍 a résztvevők elérhetőségeit az esemény után e-mailben elküldjük (hozzájárulásukkal)
 📍 részesen lehetsz egy sokszínű, támogató közösség.


Kinek ajánljuk?
✅ vállalkozóknak, szabadúszóknak,
✅ aktív mikro- kis- és középméretű vállalkozást vezetőknek,
✅ vállalkozás indítás előtt állóknak.


📝Regisztráció itt: https://bentbalaton.hu/regisztracio/
A rendezvény helyszíne Veszprém, Fricska Étteremlakás (Veszprém, Miklós u. 10.)

Az esemény regisztrációhoz kötött: https://bentbalaton.hu/regisztracio/
Várunk! Gyere és kapcsolódj egy támogató, szakmai közösséghez!