„Az Apple kukacos” – kapcsolatépítés és tudásátadás a Switch üzleti találkozón

2021-ben indult sorozatunkkal az elmúlt években a Veszprémi régió egyetlen olyan vállalkozói és startupper networking eseményét szervezzük, amely egy egész évet felölelő, rendszeres rendezvénysorozat. A Switch üzleti találkozóval a kezdetektől célunk, hogy a szakmai előadások mellett a szünetekben kötetlen üzleti beszélgetéseknek, fontos találkozásoknak is teret adjunk.

A tavalyi évet a Switch üzleti sorozatban marketing trendek témával zártuk, ahol előadónk Borbély Viktor mobil applikáció fejlesztő és Kolozsvári Zsuzsa a Helka Marteking alapítója volt. Az üzleti esemény ikonikus mondatává vált, hogy “Az Apple kukacos” 🙂

Az esemény első részében a kisebb vagy kezdő vállalkozások számára is elérhető mobil applikáció ismertetését hallgatgattuk Borbély Viktortól. Az Applify (applify.hu) weboldalból mobil appot csinál, ezzel pedig egy új marketing csatornát nyit a vállalkozó/szolgáltató és felhasználó között. Az applikáció, még egy esély arra, hogy láthatóvá vállhasson a vállalkozás, felhívó üzenetek, értesítések jussanak el a vevőkhöz/felhasználókhoz.  Az Applify egy keretet ad, a honlapról gyűjti az információkat, de egyéb funkciók is elérhetők az applikációban. Az Applify programozó nélkül összeállítható mobil applikáció.

Kinek hasznos az Applify? Mire használható (felsorolás a teljesség igénye nélkül)?

  •  Rendezvényeken egyedi információk eljuttatása a résztvevőknek,
  • HR szempontból új belépőnek információ csomag,
  • Vállalkozó számára: marketing, digitális megjelenés (értesítők küldése exkluzív tartalmakról)
  • Személyes branding: digitális névjegykártya

A használónak miért éri meg?

  •  prémium tartalmakat érhet el
  • exkluzív akciókról értesülhet

További részletek: applify.huconsole.applify.hu

A rövid szünet utána második részben az AI mikro és kisvállalkozások számára hasznos eszközeit mutatta be Kolozsvári Zsuzsa a Helka Marteking alapítója, marketing szakember. Milyen előnyei vannak, ha már mikro szinten használjuk az AI-t: automatizáció, hatékonyságnövelés, döntéshozatal támogatása, személyre szabott élmények, marketing tervezés, értékesítés támogatása. Nagyon egyszerű példán szemléltette, hogy akár egy poszt, hirdetés megírásában vagy képzés címének a meghatározásában segíthet az AI.

A bemutató során a Canva és a Chatgpt-re láthattunk gyakorlatokot, hogyan tudjuk hatékonyan használni, mire érdemes odafigyelni és nem szabad feladni az első rosszabb eredmény után.

A Switch üzleti találkozó sorozat 2024-ben is folytatódik: szakmai tudásért és üzleti kapcsolatokért is érdemes csatlakozni. További részletek: https://bentbalaton.hu/switch-uzleti-reggeli/

Szakértelem: