Szolgáltatásaink

Komplex tudással a helyi vállalkozások fejlődéséért

Networking események

A BENT Egyesületnek már a 2019-es indulásakor is deklarált célja volt, hogy összefogja és támogassa a nők által vezetett vállalkozásokat a Balaton-felvidéken. Olyan programokat gondoltunk ki, amelyek kapcsolódási lehetőséget adnak a helyi vállalkozóknak, hogy megvitathassák az őket foglalkoztató problémákat, új ismereteket szerezhessenek vagy éppen üzleti kapcsolatokat alakíthassanak ki egymással.

Az elmúlt évek során különböző típusú eseményeket hoztunk létre, hogy bővítsük a térség üzleti kapcsolat rendszerét, platformot teremtsünk a szakmai kommunikációnak. Reméljük, hogy program kínálatunkban minden érdeklődő megtalálja a számára legmegfelelőbb kapcsolódási formát.

Jelenlegi eseményeink

SWITCH Üzleti Klub

Környékünk egyetlen olyan vállalkozói és startupper networking eseménye, amely egy egész évet felölelő, rendszeres üzleti reggeli sorozat.

EmpowerHER Balaton

Az első üzleti konferencia a Balaton partján, amely elsősorban a vállalkozónőket szólítja meg, 2024-ben már 2. alkalommal rendezzük meg.

Inspiráció és kapcsolatok

10 részes női üzleti sorozat – egyedi közösségépítő, tudásátadó programok 2024-ben a női vezetők, vállalkozók szakmai fejlődése érdekében.

BENT karácsony

A vállalkozói lét sokszor magányos műfaj, de ennek nem szükséges így lennie. Szakmai, közösségépítő programjaink a fejlődést, üzleti kiteljesedést támogatják, ez az évvégi kötetlen összejövetelünk a személyes feltöltődést, szórakoztató lazulást kínál.

további szolgáltatásaink

PÉNZÜGYI TERVEZÉS

Beszéljenek a számok: interaktív pénzügyi tervezés

Eleged van már a sok üres tervezős táblázatból? A rengeteg elméleti tudásmegosztásból?
Akkor ez a két órás interaktív workshop pont neked szól.

Attól lett igazán egyedülálló ez a mini kurzus, hogy előzetes pénzügyi ismeret, végzettség nélkül is követhető és érthető bárki számára és az elhangzó tudásanyag segítségével a résztvevők ezután átláthatják az alapvető vállalkozói pénzügyi folyamatokat, könnyebben tervezhetik a vállalkozásukat.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA WORKSHOP

A közösségi média hatékony eszköz a vállalkozások és egyének számára, hogy erősítsék kapcsolataikat, növeljék láthatóságukat, és értéket teremtsenek az online térben.

Az általunk kínált workshop egy interaktív és gyakorlati tréning, amely célja, hogy résztvevői számára elmélyítse a közösségi média használatát üzleti és szakmai szempontból.

Coworking szolgáltatás

A közösségi iroda Veszprémben

A közösségi iroda közel 150 m² alapterületen, profi irodatechnikával, 17 db munkaállomással, kisebb és nagyobb tárgyalókkal, felszerelt konyhával egész évben várja azokat, akik átmeneti időszakra vagy alkalmakra keresnek irodát és azokat is, akik az otthoni munkavégzést inkább irodai környezetre és egy inspiráló közösségre cserélnék.

A különböző igényekhez igazodva rugalmas napijegyek és bérletek válthatók. 

A munkavégzésen túl pedig pezsgő közösségi élettel és rendezvényekkel is várunk mindenkit!

Tagjaink szolgáltatásai

A BENT tagok által képviselt szakmai területek köre szerteágazó: coaching, munkabiztonság, HR tanácsadás, tréning, karrier tanácsadás, személyiség fejlesztés, nyelvi fejlesztés, személyes márkaépítés, marketing, mentoring, online megjelenés, tervezőgrafika, festészet, kreatív fejlesztés, időgazdálkodás, projektmenedzsment, pénzügyi tervezés, pályázatírás. 

Tagjainknak lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra a networking találkozókon és  szolgáltatásaik prezentálására itt a honlapunkon is.

Vállalkozók a régióban

Kiemelt célunk, hogy a közösségünk erejével támogassuk térségünk vállalkozásait, így honlapunkon is lehetőséget biztosítunk számukra, hogy láthatóvá és elérhetővé váljanak.

Tankatalógus

A tankatalógus egy olyan név és címjegyzék, amelyben a helyi emberi erőforrások tárulnak fel. 

Ez a gyűjtemény lehetővé teszi:

  • a helyi tudás közvetlen átadását; 
  • elősegíti az adott témához kapcsolódó találkozásokat, beszélgetéseket;
  • alapja lehet akár tanulókörök, tudásmegosztó fórumok alakulásának is.