Programok

Minden egy helyen a könnyebb tervezéshez

Programnaptár

szeptember 2024

27
szeptember
EmpowerHer Balaton konferencia előadói 2024

EmpowerHER Balaton 2024

EmpowerHER Balaton 2024

Dátum szept 27 - 28, 2024Időpont All Day EventHelyszín Kerényi Imre Kult-Magtár RendezvényközpontSzervező BENT EgyesületKategóriák EmpowerHERCímkék Balaton EmpowerHER fejlődés networking tréning tudásátadás üzleti konferencia Vállalkozásfejlesztés Vállalkozásindítás workshopWebsite View Events Website
Mi, a “bentesek”, évek óta azon dolgozunk, hogy összefogásunk és közösségünk erejével támogassuk a balatoni régió vállalkozásait és azokat, akik vállalkozóvá szeretnének válni. Ha fejlesztenéd magad vagy kapcsolatot építenél helyi vállalkozókkal biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyan eseményt a programnaptárunkban, amely megfelel az elképzeléseidnek.

Igyekszünk, hogy változatos helyszíneken, különféle formákban valósuljanak meg az egyéni fejlődést, tudásmegosztást, illetve a szakmai és személyes kapcsolatépítést támogató programjaink, annak érdekében, hogy minél több vállalkozót érjünk el itt a Balaton északi partján.
Légy naprakész! Értesülj elsőként!

Eseményeink bemutatása

SWITCH Üzleti Klub

Kapcsol – Átkapcsol – Rákapcsol

A SWITCH üzleti reggeli sorozat 2021-ben indult és már a kezdetektől kiemelt célunk volt, hogy a szakmai előadások mellett a szünetekben kötetlen üzleti beszélgetéseknek, fontos találkozásoknak is teret adjunk.
Büszkék vagyunk rá, hogy ez a környékünk egyetlen olyan vállalkozói és startupper networking eseménye, amely egy egész évet felölelő, rendszeres esemény sorozat.
2024-ben fentebb kapcsoltunk és a SWITCH Üzleti Klubra váltottunk: kibővített tartalommal, kedvezményekkel, extra megjelenési lehetőséggel és 8 üzleti reggelivel várunk benneteket az év során.

Street Training Balaton

Tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet

Egyesületünk 2020 óta szervezi Flow Alapítvánnyal közösen a Street Training Balatont. Erre az egyedülálló és ingyenes tanulási fesztiválra minden évben szakavatott előadókat, trénereket hívunk meg Balatonalmádiba, hogy minitréningek formájában adják át tudásukat az eseményenként több, mint 140 résztvevőnek. Ezen a napon különböző idősávokban párhuzamosan zajlanak a különböző témájú kislétszámú workshopok, amelyekre érdemes előre beregisztrálni.

EmpowerHER Balaton

Az első üzleti konferencia a Balatonnál, amely lehetőséget teremt női vállalkozóknak és vezetőknek, hogy szakmai kapcsolatokat építsenek, fejlesszék magukat és megismerjék a vállalkozói lét megannyi kihívását és sikerét, mindezeket szakmai kerekasztal-beszélgetések és workshopok formájában. 

A 2023-as első konferencia sikere után 2024 őszén új helyszínen, még több programmal és kapcsolódási lehetőséggel újra várunk minden érdeklődőt.

Inspiráció és kapcsolatok

A 2024-es év újdonsága egy 10 részes női üzleti rendezvénysorozat a közösségépítés jegyében. Beszélgetések, tréningek és műhelymunka a helyi vállalkozónők számára, hogy bővíthessék tudásukat, kapcsolatot építsenek, fejleszthessék vállalkozásukat.

TEDxBalaton

A TED 30 éve indult Kaliforniából egy kis, exkluzív és különleges konferenciaként, 2022-től pedig már a Balatonnál, egészen pontosan Balatonfüreden, is személyesen hallgathatjuk a gondolatébresztő és szórakoztató előadásokat, és az izgalmas beszélgetéseket.

Büszkék vagyunk rá, hogy Egyesületünk nemcsak aktív szerepet vállal az esemény szervezésében, hanem egy állandó tagunk az előadókat kiválasztó zsűri tagjaként segíti a TEDxBalaton csapat munkáját.

www.akompania.hu

Belső tudásmegosztás

Egyesületünk tagjai rendszeresen vesznek részt hazai és külföldi konferenciákon, szakmai eseményeken. Az itt szerzett tapasztalataikat, ismereteiket pedig szívesen megosztják a Egyesület többi tagjával a belső tudásmegosztó eseményeinken. 

Még egy ok, amiért érdemes a BENThez csatlakozni:

Tagjaink nyilvános beszámolói