Regisztráció

Köszönjük, hogy érdeklődsz a BENT rendezvényével kapcsolatban!
A kapcsolatok bővítésének támogatására és az együttműködési lehetőségek szélesítésére indított a SWITCH Üzleti Klub tagságra, illetve az egyes előadás alkalmakra itt tudsz jelentkezni az alábbi jelentkezési adatlap kitöltésével.

Melyik jegytípust választod?

Melyik eseményre regisztrálsz?

A KÉRDŐÍV ELKÜLDÉSÉVEL HOZZÁJÁRULOK SZEMÉLYES ADATAIM (NEVEM, E-MAIL CÍMEM) REGISZTRÁCIÓ CÉLJÁBÓL TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉHEZ. A MEGADOTT ADATOKAT A JELEN JELENTKEZÉSI LAPON FELTETT KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁIG TÁROLJA ADATKEZELŐ AZZAL, HOGY A RENDEZVÉNY MEGTARTÁSÁT KÖVETŐEN A RENDEZVÉNYEN RÉSZTVEVŐKNEK EMAILEN ELKÜLDJÜK, HA EHHEZ AZ ADOTT KÉRDÉSNÉL HOZZÁJÁRULTÁL. HOZZÁJÁRULÁS HIÁNYÁBAN AZ ADATOKAT A RENDEZVÉNY UTÁN TÖRÖLJÜK. A JELEN HOZZÁJÁRULÁS A BENTBALATON@GMAIL.COM CÍMRE ÍRT LEVÉLLEL VISSZAVONHATÓ. TUDOMÁSUL VESZEM, HOGY ADATKEZELŐ, ADATFELDOLGOZÓ NAGYNÉ CZURI ESZTER ÉS HARMADIK SZEMÉLY RÉSZÉRE CSAK A HOZZÁJÁRULÁS EREJÉIG TOVÁBBÍTJA, EGYÉB CÉLBÓL NEM ADJA KI ADATAIMAT. SZEMÉLYES ADATOT MEGADÓ JOGAI: ÁTLÁTHATÓSÁG ÉS HOZZÁFÉRÉS A SZEMÉLYES ADATOKHOZ; HELYESBÍTÉSHEZ ÉS TÖRLÉSHEZ VALÓ JOG; ADATKEZELÉS KORLÁTOZÁSHOZ VALÓ JOG; ADATHORDOZÁSHOZ VALÓ JOG; TILTAKOZÁS JOGA.

HOZZÁJÁRULOK, HOGY JELEN NYILATKOZAT VISSZAVONÁSÁIG A EMAIL CÍMEMRE A BENT HÍRLEVÉLBEN ÉRTESÍTSEN ÚJDONSÁGAIRÓL, ESEMÉNYEIRŐL.

2 + 10 =