Vállalkozói adatbázisba jelentkezés

Köszönjük, hogy érdeklődsz a BENT vállalkozói adatbázisa iránt. Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a továbbiakat. Médiaajánlatunkat az alábbi linken éred el: MÉDIAAJÁNLAT

A KÉRDŐÍV ELKÜLDÉSÉVEL HOZZÁJÁRULOK SZEMÉLYES ADATAIM (NEVEM, E-MAIL CÍMEM) REGISZTRÁCIÓ CÉLJÁBÓL TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉHEZ. A MEGADOTT ADATOKAT A JELEN JELENTKEZÉSI LAPON FELTETT KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁIG TÁROLJA ADATKEZELŐ AZZAL, HOGY A RENDEZVÉNY MEGTARTÁSÁT KÖVETŐEN A RENDEZVÉNYEN RÉSZTVEVŐKNEK EMAILEN ELKÜLDJÜK, HA EHHEZ AZ ADOTT KÉRDÉSNÉL HOZZÁJÁRULTÁL. HOZZÁJÁRULÁS HIÁNYÁBAN AZ ADATOKAT A RENDEZVÉNY UTÁN TÖRÖLJÜK. A JELEN HOZZÁJÁRULÁS A BENTBALATON@GMAIL.COM CÍMRE ÍRT LEVÉLLEL VISSZAVONHATÓ. TUDOMÁSUL VESZEM, HOGY ADATKEZELŐ, ADATFELDOLGOZÓ NAGYNÉ CZURI ESZTER ÉS HARMADIK SZEMÉLY RÉSZÉRE CSAK A HOZZÁJÁRULÁS EREJÉIG TOVÁBBÍTJA, EGYÉB CÉLBÓL NEM ADJA KI ADATAIMAT. SZEMÉLYES ADATOT MEGADÓ JOGAI: ÁTLÁTHATÓSÁG ÉS HOZZÁFÉRÉS A SZEMÉLYES ADATOKHOZ; HELYESBÍTÉSHEZ ÉS TÖRLÉSHEZ VALÓ JOG; ADATKEZELÉS KORLÁTOZÁSHOZ VALÓ JOG; ADATHORDOZÁSHOZ VALÓ JOG; TILTAKOZÁS JOGA.

HOZZÁJÁRULOK, HOGY JELEN NYILATKOZAT VISSZAVONÁSÁIG A EMAIL CÍMEMRE A BENT HÍRLEVÉLBEN ÉRTESÍTSEN ÚJDONSÁGAIRÓL, ESEMÉNYEIRŐL.

4 + 5 =