Nagy Klaudia, mérnök, BEMER partner, informatikus

Életemet a spiritualitás és egészségmegőrzés valamint a szeretetteljes vezetői és mérnöki lét harmonikus együttműködése jellemzi.

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az ipari automatizálás és a járműipar területén és az elmúlt években már csapatom vezetőjeként támogatom kollégáim napi munkáját – szakmailag és lelkileg egyaránt.

2023-ban megalapítottam cégemet (Spirit Engineering Kft.), amelyben ötvözöm a mérnöki / műszaki szolgáltatásokat valamint a spirituális – egészségmegőrző tevékenységeket. Cégem kiemelkedő szakmai tudással és precizitással támogatja ügyfeleit az alábbi területeken:

  • PLC programozás
  • Elektromos hálózatok kialakítása – felújítása – kivitelezése
  • Érintésvédelem és Villámvédelem
  • Villamos berendezések felülvizsgálata

Továbbá egészségmegőrzés területén hivatalos BEMER Partnerként több éve foglalkoznom a BEMER fizikai érterápiás orvostechnikai eszköz bérbeadásával, értékesítésével és szaktanácsadással, amellyel az emberek kezébe adom az otthoni, fájdalommentes, minőségi élet kulcsát. Hiszen ha hosszútávú egészséget tudunk biztosítani magunknak és családunknak, azzal egy vitális, aktív, boldog életet adunk és kapunk. Az egészségünknél nincs fontosabb!

Szakértelem: